Generalforsamling støtteforeningen Sall Friplejehjems Venner

Støtteforeningen Sall Friplejehjems Venner afholder ordinær generalforsamling tirsdag, den 21. februar 2017 kl. 19.00 på Sall Friplejehjem med dagsorden ifølge vedtægterne.

Generalforsamling lokalhistorisk forening

Lokalhistorisk forening for Haurum og Sall afholder den årlige generalforsamling torsdag den 26.1. kl. 19.30 på Frijsendal Friskole. Dagsorden ifølge vedtægterne.

Sall er indstillet til Landsbyprisen 2017

LAG Randers Favrskov har indstillet Sall til Region Midtjyllands Landsbyprisen 2017 på baggrund af en indstilling, som Salls repræsentant i landsbyrådet i Favrskov Kommune, Heidi Qvistgaard Dalbjerg, har taget initiativ til at skrive.

I sin begrundelse for at sende indstillingen videre til regionsfinalen har LAG-koordinator Mette Risager blandt andet skrevet:

”Der er rigtig mange engagerede borgere i Sall – ikke kun ”Tordenskjolds Soldater”. De har formået at vende noget trist (nedlægning af skolen) til en god historie. Med udgangspunkt i deres udviklingsplan er der blevet sat rigtig mange skibe i søen. Specielt her i 2016 er der tydelige resultater af de mange anstrengelser. Ombygning af privatskolen, indvielse af friplejehjem, ny Bypark og meget mere. Der er flere spændende private fødevareprojekter ved Sall: Viktualia gårdbutikken som ligger midt i Sall og ikke mindst det kommende whisky destilleri ”Sall Whisky Destilleri” som også har planer om ”MusikDestilleriet”, som også vil bidrage til fællesskabet i hele byen. Derudover er Oles Gård er også et rigtig spændende projekt, med fokus på Økologi og bæredygtighed. Der bakkes rigtig meget op om lokale initiativer, fra borgere til erhvervsliv – og erhvervsliv til borgere. Det er typisk for Sall at alle er stolte af i hinanden og gerne løfter i flok.

Sall kan noget som ikke mange landsbyer kan. Sall har iværksat store imponerende initiativer bl.a. Friskole og Fri Plejehjem. Byens engagement har medvirket til en positiv historie og man mangler derfor ikke børn i den lokale vuggestue/børnehave. De gode levevilkår tiltrækker ressource stærke familier der etablerer deres erhverv i tilknytning til landsbyen. Sall arbejder målrettet med deres udviklingsplan, så der hele tiden er nye udviklingsmål.

Den lokale indstilling kan I læse her som pdf.

 

Indvielse af Sall Bypark

Sall beboerforening, friskolen, børnehaven og friplejehjemmet inviterer til officiel indvielse af byparken, der nu står færdig med aktivitetshus, fitnessredskaber og stor have tilplantet med frugt og bærbuske.
De frivillige har lagt sidste hånd på værket, og alle glæder sig til at se rigtig mange slutte op om dette nye tiltag, som vi håber, mange børn, unge og gamle i byen får glæde af.
Kom og vær med til åbningen lørdag d. 12. nov. kl. 10 - 11.
Der serveres en kop kaffe, en øl eller en vand, og børnehaven bager kage til lejligheden.
På festligt gensyn

Sall Beboerforening, Frijsendal Friskole, Børnehaven Trekløveren og Sall Friplejehjem
Projektet er støttet af: Foreningsbladet i Sall, Friluftsrådet, Lokale og Anlægsfonden, LAG Randers-Favrskov, Landsbyrådet og Matas Miljøfond.

Hjælp til julemarkedet i Sall Forsamlingshus

I år foregår det traditionelle julemarked den 26.november kl. 10 – 16.

I den forbindelse er der en række arbejdsopgaver vi skal have løftet.

De mange opgaver gør at vi har brug for mange hjælpende hænder, så hvis du kan afsætte et par timer eller mere til at give en hånd med i uge 47, vil vi være meget taknemmelige.

Tidsplan:
Tirsdag og onsdag kl. 18.00 – 22.00: Juledekorationer på loftet
Torsdag kl. 18.00 – 22.00: Juledekorationer i store og lille sal (i alt skal laves 30 stk. dekorationer i år)
Fredag kl. 18.00 til vi er færdige: opstilling og julepyntning i huset.
Lørdag kl. 8.30 Morgenkaffe samt fordeling af dagens opgaver
Lørdag kl. 9.00 De handlende opsætter boder.
Lørdag kl. 10.00 – 16.00: Julemarked
Lørdag kl. 16.00 til vi er færdige kl. ca 18.00: Oprydning

Vi håber meget i vil give en hånd med, og komme og hygge med os – vi ses.

Sall Beboerforening
Tove Hvid
Formand
Er du i tvivl om noget, så kontakt mig endelig.
Tlf: 61637873
Mail: tovehvid@gmail.com